Azonosító: 1114  

Részletes leírás / Ingatlan adatlap / Fotók az ingatlanról

Ingatlan: XVII. Rákoscsaba-Újtelep 300 nm-es nagy önálló családi ház, mely több funkciónak és generációnak egyaránt megfelel | vissza a kategóriába›››

Ingatlanra érdeklődni

Ingatlanreferens: Lőrincz Ingatlan
Telefon: 0670-512-5730

Érdekli az ingatlan? Megtekintéshez - Érdeklődéshez kattintson ide ›››

Ingatlan leírása: XVII. RÁKOSCSABA-ÚJTELEP SZÉP CSENDES KERTVÁROSI RÉSZÉN KÍNÁLUNK NAGY ÖNÁLLÓ HÁZAT, MELY TÖBB GENERÁCIÓNAK IS KIVÁLÓ LEHET!

A HÁZ TÖBB FUNKCIÓS AKÁR TÖBB GENERÁCIÓNAK, VAGY VÁLLALKOZÁSNAK, RENDELŐNEK, IRODÁNAK IS KIVÁLÓ LEHET!

A kerület szép családi házas övezetében 792 nm-es rendezett, gondozott összközműves telken újszerű állapotban lévő 300 nm-es 8 szobás garázsos tágas nagy családi ház eladó.
A ház 11 éve a tulajdonos tervei és egyedi igényei alapján épült, tágas belső terekkel rendelkező ingatlan, kényelmesen lakható kimondottan jó elrendezésű. A jelenlegi elrendezése alapján akár 3 generációnak is kényelmes életteret biztosít, vagy iroda, rendelő, egyéb vállalkozás céljára is kiváló lehetőséget kínál. Az alsó szinten két önálló bejárattal rendelkező lakrész van kialakítva, de lakáson belül is van átjárás. A nagyobbik lakrész 3 szoba összkomfortos, a kisebbik lakás egy szoba összkomfortos, lakáson belüli átjárással, így akár egy nagyobb családnak is kiváló. Az alsó szint kialakítása lehetővé teszi, hogy ne csak a lakhatás, hanem a vállalkozás is elférjen ebben a nagy házban. A földszinten a szép napfényes, világos nappaliból hatalmas 50 nm-es terasz van a kert felé.
Az alsó szint elrendezése: tágas előszoba nagy étkezős-konyha, kamra, nappali, tágas közlekedő, melyből a helyiségek nyílnak a 3 hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha.
Az emeleten hatalmas nappali, mely 60 nm-es és még két szoba, konyha-étkező, fürdőszoba lett kialakítva. Az emeleti szinten további szobák is kialakíthatók lennének, akár két önálló 70-70 nm-es lakást is kialakítható lenne. A kertben önálló tégla épületben 2 állásos garázs van. A telek körben kerített, vágott tégla kerítéssel, így jól szeparált a szomszédoktól.
IÁ: 39 M Ft

Ingatlan adatok:

Cím: 1172 Budapest, Rákoscsaba-Újtelep
Alapterület: 300 nm
Telek alapterület: 792 nm
Ingatlan típusa: Családi ház
Ingatlan állapota: újszerű
Komfort: duplakomfortos
Fűtési mód: Gázfűtés (cirkó)
Kilátás: kertre néző
Terasz: 30 nm
Emelet: 2
Szobák: 8 db
Félszobák: 1 db
Ár: 39 000 000.- Ft
Jó közlekedés
Beépített konyha
Beépített gardrób
Terasz / Erkély
Telefon
Kábeltévé
Internet

Fotóalbum:

Eladók-Bérbeadók figyelmébe

Ingatlankeresők figyelmébe

Kiemelt ingatlan ajánlatok

Eladó családi ház
Cím: 2119 Pécel, Levendulás
Ár: 58 000 000.- Ft
Eladó sorház
Cím: 1171 Budapest, Rákoscsaba
Ár: 52 000 000.- Ft
Eladó téglalakás
Cím: 2220 Vecsés, Lőrinczi
Ár: 29 900 000.- Ft
Eladó téglalakás
Cím: 1171 Budapest, Rákoscsaba
Ár: 29 900 000.- Ft