Ingatlan kategóriák:

KIEMELT INGATLANOK
ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK
X. ELADÓ INGATLANOK
XV. ELADÓ INGATLANOK
XVI. ELADÓ INGATLANOK
XVII. ELADÓ INGATLANOK
XVIII. ELADÓ INGATLANOK
XIX. ELADÓ INGATLANOK
EGYÉB KERÜLETEK
ÉPÍTÉSI TELKEK
INGATLANOK PESTMEGYÉBEN
KIADÓ INGATLANOK
KIEMELT AJÁNLATOK
LAKÁSOK A BUDAI OLDALON
LAKÁSOK A PESTI OLDALON
ÜZLETI - IPARI INGATLANOK
VIDÉKI AJÁNLATAINK
XIV. ELADÓ INGATLANOK

Értékbecslés

Ingatlan irodánk egyéni megbízás alapján hivatalos ingatlan értékbecslést vállal. Irodavezetőnk vizsgázott hivatalos ingatlan értékbecslő végzettséggel rendelkező, ingatlan szakértő elismert ingatlanforgalmi szakember.

Értékbecslést készítünk hivatalos felkérésre Önkormányzatoknak, Cégeknek, Gyámügynek kiskorúak ingatlan szerzési eljárásánál stb…, de magán személyeknek is. Magánszemélyeknek az ingatlan értékesítése előtt több okból is fontos lehet egy ingatlan szakértő, értékbecslő által készített hivatalos értékbecslés.

Irodánk a hivatalos értékbecslésre két lehetőséget is kínál. Az egyik írásban történő az ingatlan minden fontos részletére kiterjedő és azt több oldalon keresztül taglaló leírása, tulajdonlappal és térképvázlattal és értékbecslői szakvéleménnyel ellátott bármely hivatalos eljárásban felhasználható az ingatlan külső belső fotóival és alaprajzával elkészített hivatalos ingatlanforgalmi értékbecslés. Ennek díjazása egyéni megállapodás alapján történik, de az ingatlan értékbecslői szakma hivatalos és elfogadott díjtételeivel számolandó, függhet az értékelt ingatlan nagyságától.

A másik lehetőség a szóbeli helyszíni értékbecslés, mely az ingatlan bejárása, szemrevételezése, felmérése útján történik. Az irodánkkal egyidejűleg kötött ingatlan eladására vonatkozó megbízási szerződés megkötésénél a szóbeli értékbecslés ingyenes. Minden további esetben egyéni megállapodás alapján, de hivatalosan szabott és elfogadott árakon végezzük ezen szolgáltatásunkat.

Az eladásra kínált ingatlan megtekintése során a Megbízási szerződés aláírásakor eladóinknak ingyenes szóbeli értékbecslést végzünk, hogy az ingatlan piacképes forgalmi értékét minél jobban megközelítsük, mert így szeretnénk segíteni a gyorsabb eladás lehetőségét. Tapasztalataink alapján sajnos az eladók az eladandó ingatlanhoz fűződő érzelmi kötődésüket is szeretnék érvényesíteni az ingatlan eladási árában. Ezt természetesen a vevők nem "értékelik", hiszen ők reális áron szeretnének ingatlant vásárolni. Az eladók az ingatlan értékesítésének kezdetén jóval magasabb árat szabnak meg mint amit a jelenlegi ingatlan piaci helyzet lehetővé tesz. Igy az ingatlan tényleges eladásáig nagyon hosszú idő telik el és tapasztalataink alapján az eladók ez idő alatt többször is csökkentik az ingatlan eladási árát. Ezt a hosszú időt szeretnénk áthidalni egy ingyenes értékbecsléssel ingatlan megbízási szerződéskötés esetén. Az ingatlan valós piaci értékének a megállapítása sokat segíthet az eladóknak az ingatlan forgalomban érvényesíthető valós piacképes eladható ingatlan árának a kialakításához.

Eladók-Bérbeadók figyelmébe

Ingatlankeresők figyelmébe

Kiemelt ingatlan ajánlatok

Eladó családi ház
Cím: 1171 Budapest, Rákoscsaba
Ár: 115 000 000.- Ft
Eladó ikerház
Cím: 1172 Budapest, Rákoscsaba-Újtelep
Ár: 99 900 000.- Ft
Eladó sorház
Cím: 2235 Mende, Mende
Ár: 52 500 000.- Ft
Eladó ikerház
Cím: 1171 Budapest, Rákoscsaba
Ár: 99 000 000.- Ft